Богачук: Якщо переможу Мендосу, отримаю бій із переможцем поєдинку Цзю – Фундора

Богачук: Якщо переможу Мендосу, отримаю бій із переможцем поєдинку Цзю – Фундора

Укрінформ
30 березня українець проведе бій із Мендосою.

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (23-1, 23 КО) у коментарі vRINGe розповів про зрив свого бою за звання чемпіона WBC у першій середній вазі проти Себастьяна Фундори (20-1-1, 13 КО), передає Укрінформ.

«Я не вірю обіцянкам. Як можна їм вірити? Ми вели переговори про цей поєдинок півроку. Ми підписали всі документи, а за тиждень до бою все перегралося.

Зараз вони кажуть мені, нібито є такий варіант, що якщо я перемагаю Мендосу, то отримую бій із переможцем сутички між Цзю та Фундорою. Тобто бій за два пояси. Є такі розмови. Але я цьому не вірю. Розумію, що на них доведеться давити. Не думаю, що це буде наступний бій. У кращому разі це буде за якийсь час», - пояснив Богачук.

Богачук 30 березня мав битися за повноцінний чемпіонський пояс проти Себастьяна Фундори. Проте бій зірвався, оскільки американця призначили на заміну Кіту Турману у поєдинку проти Тіма Цзю.

Бій Фундори та Цзю за титул WBO у першій середній вазі стане головною подією боксерського вечора у Лас-Вегасі, в якому візьме участь Богачук.

Читайте також: Українського боксера Богачука позбавили чемпіонського бою

Богачук зустрінеться з Браяном Мендосою (22-3-0, 16 КО), на кону поєдинку буде титул тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-