Українського боксера Богачука позбавили чемпіонського бою

Українського боксера Богачука позбавили чемпіонського бою

Укрінформ
Поєдинок між Богачук та Фундорою зірвався.

Поєдинок за вакантний пояс чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі між українцем Сергієм Богачуком та американцем Себастьяном Фундорою не відбудеться, повідомляє BoxingScene, передає Укрінформ.

Причиною скасування чемпіонського бою Богачука стала травма Кіта Турмана, який повинен був 30 березня у головному поєдинку вечора боксу в Лас-Вегасі (США) вийти в ринг проти чемпіона WBO у першій середній вазі Тимофія Цзю.

Своєю чергою, Богачук в андеркарді поєдинку Турман – Цзю мав провести бій з Фундорою за титул WBC у першій середній вазі. Проте травма Турмана змінила ці плани та забрала в українця шанс стати чемпіоном світу.

Було оголошено, що Фундора замінить Турмана у бою проти Цзю, а на кону в цьому поєдинку стоятиме не лише титул WBO, а і пояс WBC, за який якраз повинен був битися Богачук.. Водночас президент WBC Маурісіо Сулейман повідомив, що Богачук 30 березня проведе поєдинок проти нового суперника – американця Браяна Мендоса. На кону стоятиме тимчасовий титул WBC у першій середній вазі, а не повноцінний.

Читайте також: WBC санкціонує бій Богачук - Фундора за повноцінний титул у першій середній вазі

Як повідомляв Укрінформ, у своєму останньому поєдинку в липні 2023 року Богачук нокаутував у першому раунді ганця Патріка Алоті.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-