Футболісти збірної України провели тренування в одній групі

Футболісти збірної України провели тренування в одній групі

Укрінформ
Гравці національної футбольної збіорної України, які у Польщі готуються до фінального поєдинку плей-офф відобру Євро проти Ісландії, провели у Польщі тренування в одній групі.

Як повідомив прессекретар збірної Олександр Гливинський, у занятті взяли участь усі виконавці, присутні у розташуванні команди, передає Укрінформ.

https://uaf.ua/article/50948»ональна зСьогодні збірна України тренувалася в одній групі:  Після розминки та відпрацювання передач хлопці перейшли до основної 

«У межах ігрових серій Сергій Ребров ставив футболістам відповідні завдання, напрацьовуючи схеми на вирішальний матч. Як і перед поєдинком з боснійцями, наставник «синьо-жовтих» здійснює активну ротацію виконавців на позиціях, тож у всіх футболістів є шанс довести свою готовність зіграти у фіналі плей-офф. Під час тренування збірники також відпрацьовували пасинг із завершальними ударами, а закінчили вечірню роботу пробиттям пенальті», - передає Укрінформ. 

Тепер національна команда бере курс на Вроцлав. Оселяться українці в містечку Тшебниця, де вже мешкали минулого вересня перед грою кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

Читайте також: Суперники українських футболістів у Лізі націй зіграли товариські поєдинки

Номінально домашній для України матч плей-офф Євро з командою Ісландії пройде у Вроцлаві 26 березня. Початок зустрічі о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-