У Будинку футболу пройшло перше засідання Асамблеї регіонів УАФ

У Будинку футболу пройшло перше засідання Асамблеї регіонів УАФ

Укрінформ
У столичному Будинку футболу відбулося перше засідання Асамблеї регіонів Української асоціації футболу. 

Участь у ньому взяли президент УАФ Андрій Шевченко, перший віцепрезидент організації Павло Бойчук, генеральний секретар Ігор Грищенко та керівники всіх регіональних асоціацій футболу, передає Укрінформ.

«25 січня на Конгресі УАФ я сказав про свою ініціативу зі створення асамблеї, і менш ніж за два місяці ми втілили цей задум у життя, сказав, звертаючись до присутніх, президент УАФ Андрій Шевченко. - 13 березня виконком схвалив, і я того ж дня затвердив Положення про Асамблею регіонів УАФ. І сьогодні ми офіційно розпочинаємо нашу роботу. Дякую вам за те, що підтримали мою ініціативу, за продуктивну роботу протягом цього підготовчого періоду. Упевнений, що такою самою ефективною, як у цей період, робота асамблеї буде й у майбутньому. Це дуже важливий орган у стратегії розвитку футболу в країні, і ви завжди можете розраховувати на мою підтримку. Я, своєю чергою, розраховую на ваші професіоналізм, досвід і ініціативу».

Під час першого засідання асамблеї присутні обговорили можливість проведення та формат Кубка регіонів. Крім того, Шевченко нагадав про ініціативу організації літніх футбольних таборів для українських дітей у країнах, з якими УАФ підписала і ще підпише відповідні меморандуми про співпрацю. 

Очільник національної асоціації попросив представників регіонів дуже ретельно поставитися до формування списків, щоб у них опинилися лише діти, яки потребують реальної допомоги.

Також президент УАФ поділився з присутніми планами щодо діджиталізації українського футболу в контексті взаємодії з регіональними асоціаціями: «Зараз ми завершуємо формування команди, яка буде втілювати нашу стратегію з діджиталізації. Ми надамо вам сучасний інструмент, який допоможе вивести керування та розвиток футболу на новий рівень».

Читайте також: Гравці збірної України Зінченко і Зубков взяли Участь у новому проєкті УАФ

Під час засідання було обрано раду Асамблеї регіонів УАФ. Цей керівний орган обиратиметься на рік (перший склад - до кінця 2024-го), і цього разу до нього увійшли голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний та перший заступник голови Харківської обласної асоціації футболу Віктор Коваленко.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-