Ребров: Ми маємо досвід ігор у плей-офф. Упевнений, наші футболісти готові

Ребров: Ми маємо досвід ігор у плей-офф. Упевнений, наші футболісти готові

Укрінформ
У п’ятницю у Будинку футболу відбулася пресконференція головного тренера національної збірної України Сергія Реброва. 

Наставник «синьо-жовтих» оголосив склад команди, що візьме участь у березневому зборі, та відповів на запитання журналістів, передає Укрінформ. 

Ребров, зокрема, зазначив, що українські футболісти готові до матчів плей-офф. 

«Важливо бути ментально готовим до поєдинків, які вирішують долю виходу на Євро. З іншого боку, ми вже маємо досвід ігор у плей-офф - минулого разу протистояли Шотландії та Вельсу. Це не вперше для наших футболістів, упевнений, вони готові.  Ми граємо на виїзді - це завжди дуже важко. Проте зараз викликано багато гравців із досвідом не лише ігор у чемпіонаті України, а й на міжнародній арені. Я упевнений у цих виконавцях», - заявив тренер.

Він також дав оцінку нашим суперникам - футболістам Боснії і Герцеговини.

«П’яте місце в групі - не те, на що вони заслуговували. Саво Милошевич після свого приходу робив дуже велику ротацію, дивився усіх гравців. Ми переглянули багато матчів боснійців. Майже усі їхні футболісти грають у Європі. Це міцна команда. Ми повинні бути готовими до неї. Але також треба думати про себе. Не треба говорити дуже багато про суперника. Треба серйозно підготуватися, упевнений, усе в наших силах... Для України дуже важливо, що багато гравців виїжджають за кордон і пробують себе в інших чемпіонатах. Я пам’ятаю ще по Ярмоленку, який багато років грав в Україні. Бачив, що він переріс наш чемпіонат. Вважаю, що для збірної  зараз дуже важливо, щоб гравці виїжджали, грали і показували, що Україна існує», - сказав Ребров.

Наставник української збірної поділився інформацією щодо стану здоров'я нашого універсального футболіста Олександра Зінченка: «Я багато з ним розмовляю, у курсі його травми. Сподіваюся, що він буде у заявці на гру. У нього ще є матчі, будемо дивитися. Головне, що він працює у загальній групі з командою. Він отримав виклик до збірної, я упевнений, що він допоможе нашій команді».

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня збірна України проведе виїзний півфінальний матч плей-оф відбору Євро-2024 з командою Боснії і Герцеговини у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле» (початок - о 21.45 за київським часом).

Читайте також: Сергій Ребров назвав склад збірної України на березневі матчі

У разі успіху 26-го числа «синьо-жовті» на власному полі змагатимуться за путівку на чемпіонат Європи із переможцем пари Ізраїль - Ісландія. За іншого результату другий поєдинок матиме для українців статус контрольного. Свій домашній матч команда Сергія Реброва проведе на стадіоні «Тарчинський Арена» у польському Вроцлаві (початок - о 21.45).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-