Світоліна І Стаховський зіграли з юними тенісистами у Львові

Світоліна І Стаховський зіграли з юними тенісистами у Львові

Укрінформ
Еліна Світоліна та Сергій Стаховський зіграли з юними тенісистами у Львові

У майстеркласі взяли участь понад 400 юних гравців. Хлопці і дівчата різних вікових категорій (від 6-ти до 16-ти років), передає Укрінформ.

«У Львові живуть багато дітей-переселенців, чиє життя дуже змінила війна, - сказала Світоліна. - Та, попри все, вони повинні мати дитинство, у якому є посмішки, радість, щасливі моменти. Я вірю, що такі програми мого фонду дарують їм позитивні емоції та наближають цих дівчат і хлопців до їхньої спортивної мрії».

На тенісний захід завітали українські військові, які проходять реабілітацію в центрі Unbroken. Більшість з хлопців вперше у житті тримали в руках ракетки, проте теніс так їх захопив, що тепер вони хочуть продовжити свої заняття.

«Я отримав величезне задоволення від сьогоднішньої гри в теніс, від спілкування з Еліною та Сергієм. Такі події мають дуже великий позитивний вплив як для дітей, так і для нас. Для соціалізації, бачення того, що відбувається у цивільному житті, але й для тих маленьких кнопок, які зараз будуть грати. Це наше майбутнє, ми маємо робити для них все», - зазначив захисник Володимир Рудковський.

Читайте також: Світоліна наблизилася до топ-15 світового тенісного рейтингу

За словами Еліни Світоліної, такі майстеркласи планують проводити і в інших містах України.

Фото: Elina Svitolina Foundation.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-