Очільник українського футболу Андрій Шевченко відвідав Закарпаття

Очільник українського футболу Андрій Шевченко відвідав Закарпаття

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко відвідали Закарпаття.

Керівники УАФ зустрілися з арбітрами Прем’єр-ліги, яки проводять у регіоні тренувальний збір, передає Укрінформ.

Під час розмови з рефері Андрій Шевченко наголосив, що потрібно повертати довіру футбольної спільноти не лише в цілому до УАФ, а й до арбітрів зокрема. Наступного тижня відбудеться засідання виконкому УАФ, на якому мають бути розглянуті перші кроки анонсованої президентом на конгресі реформи арбітражу.

Після цього у керівників УАФ відбулася робоча зустріч з головою обласної військової адміністрації Віктором Микитою, в якій також узяли участь голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран та заступник керівника ЗАФ, очільник Асоціації жіночого футболу Закарпаття Ігор Шинкарюк. Під час зустрічі в ОВА учасники, зокрема, обговорили створення в регіоні футбольних таборів для дітей із прифронтових територій.

Під час відвідування стадіону «Авангард» в Ужгороді, на якому проводять свої матчі команди УПЛ «Минай» та «Металіст 1925», керівники УАФ обговорили з головою ОВА шляхи розв'язання проблем з освітленням на арені. Крім того, Андрій Шевченко поспілкувався з вихованками футбольної школи «Спартак» і професіональної жіночої команди «Минай» та підкреслив важливість розвитку жіночого футболу в країні.

Читайте також: Українська та італійська асоціації футболу підписали меморандум про співпрацю

Діти змогли зробити фото з легендою українського та світового футболу, отримати автографи на згадку про зустріч з Андрієм Шевченком.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-