Андрій Шевченко провів важливі зустрічі під час конгресу УЄФА

Андрій Шевченко провів важливі зустрічі під час конгресу УЄФА

Укрінформ
На полях чергового 48-го конгресу УЄФА, який відбувся у Парижі, президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко провів низку робочих зустрічей з іноземними партнерами.

Спочатку очільник українського футболу і генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко обговорили питання співпраці з делегаціями Німеччини та Італії, передає Укрінформ. 

«Провели зустрічі з делегаціями Німеччини та Італії. Обговорили можливість вивчення досвіду з підготовки й навчання тренерів та організації літніх футбольних таборів для українських дітей», - розповів Андрій Шевченко.

Далі була зустріч із президентом УЄФА Александером Чеферіном та головою ФІФА Джанні Інфантіно.

«На зустрічі з президентом УЄФА Александером Чеферіном обговорили питання найближчих кроків нового керівництва УАФ та неприпустимість повернення російських команд до міжнародних змагань, - зазначив президент УАФ. - Отримав привітання з обранням від очільника ФІФА Джанні Інфантіно. Кожна така зустріч - можливість нагадати світу про Україну. Пан Інфантіно підтвердив підтримку з боку ФІФА розвитку українського футболу «на полі та за його межами». Зокрема, ми обговорили співпрацю з фундацією ФІФА та участь у програмах із розвитку молодого покоління футболістів».

Закінчилася насичена програма роботи української делегації на конгресі УЄФА зустріччю з колегами з Франції та Хорватії.

Читайте також: Президент ФІФА: Шевченко надихав націю як гравець. Робитиме це й на посаді очільника УАФ

«На зустрічах із французькою та хорватською делегаціями мав нагоду подякувати за підтримку українців та погодив проведення спільних проєктів для розвитку футболу. Президент ХФС Мар’ян Кустич відзначив талант українців у футболі та підкреслив важливу роль футболу в підтримці суспільства у важкі часи. Хорватія зіткнулася зі схожими викликами протягом війни за незалежність у 90-ті, утім, країні вдалося повернути талановиту молодь та досягти вражаючих результатів у футболі», - прокоментував зустріч Андрій Шевченко.

Фото: facebook.com/shevaofficial.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-