У Києві пройшов семінар для слухачів Національної школи футбольних арбітрів

У Києві пройшов семінар для слухачів Національної школи футбольних арбітрів

Укрінформ
У київському будинку футболу відбувся заключний семінар для слухачів другого року навчання Національної школи футбольних арбітрів (НШФА), яка за конвенцією УЄФА керується Комітетом арбітрів УАФ.

З початку 2023 року навчання в НШФА проходили понад 100 найкращих молодих арбітрів з усієї України, але до заключного семінару дійшли лише 20 суддів, які успішно склали всі тестування протягом року - як теоретичні (на знання англійської), так і різноманітні практичні (фітнес-тести ФІФА, проведення матчів аматорських, студентських змагань та ДЮФЛ), передає Укрінформ. 

Перед початком заходу голова комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі привітав слухачів школи і наголосив на необхідності безперервної підготовки навіть у період міжсезоння. УАФ приділяє дуже велику увагу майбутнім арбітрам, тому найкращі слухачі курсу найближчим часом матимуть шанс проявити себе у змаганнях серед команд U19 Прем’єр-ліги.

На учасників семінару чекали виступи заступника голови комітету арбітрів УАФ та керівника школи Сергія Лисенчука, а також лекторів асоціації Віктора Дерда і Леоніда Ярмолинського.

Читайте також: Програма розвитку шкільного футболу УАФ реалізується на Дніпропетровщині

Після завершення семінару під час підбиття підсумків року було зазначено, що Україна багата на молоді таланти, й успіх приходить тільки завдяки титанічним зусиллям і бажанню розвиватися. Завдяки ЗСУ та УАФ, незважаючи на складну ситуацію в країні, у Будинку футболу 2024 року заплановані ще кілька робочих семінарів із найперспективнішими українськими рефері.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-