Тенісисти США про збірну Україну: Вся їхня команда дуже талановита

Тенісисти США про збірну Україну: Вся їхня команда дуже талановита

Укрінформ
Американські тенісисти Остін Крайчек і Раджив Рам прокоментували свою перемогу у парному матчі проти команди України в матчі Кубка Девіса.

Остін і Раджив зазначили, що їхні суперники дуже талановиті. Американці лише у трьох сетах переграли Іллю Білобородька та Олексія Крутих - 6:3, 4:6, 6:3, передає Укрінформ. 

Остін Крайчек: «Я думаю, що ці хлопці грали неймовірно, і це було дуже захоплююче. Було дуже круто змагатися з ними. Я думаю, що вся їхня команда дуже талановита, і вони виклалися на повну. У нас було кілька складних матчів. Загалом це був чудовий поєдинок».

Раджив Рам: «Коли ти граєш за свою країну, це завжди по-іншому. Мені здається, що рейтинги відходять на другий план. Ми провели разом уже достатньо часу, щоб зрозуміти, що незалежно від того, який у гравця рейтинг, іноді він буде грати, можливо, вище свого рівня. Це перше. Друге - ми повинні бути впевнені, що повністю і на 100% готові до гри і готові битися стільки, скільки буде потрібно.

Виграти Кубок Девіса - одна з наших головних цілей цього року. Ми з Остіном будемо грати разом на цьому турнірі і, сподіваюся, на Олімпійських іграх. Дві наші величезні цілі - це виступати за свою країну і представляти США разом, адже ми ще й хороші друзі. Думаю, вся команда чудово ладнає між собою. Перший крок зроблено».

Читайте також: Надія Кіченок поступилась у півфіналі парного турніру WTA 500 у Лінці

Як повідомляв Укрінформ, наша команда поступилася у Вільнюсі 32-разовим чемпіонам Кубка Девіса американцям із загальним рахунком 0:4.

Фото: ФТУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-