Українська баскетболістка Катерина Коваль оформила трипл-дабл в США

Українська баскетболістка Катерина Коваль оформила трипл-дабл в США

Укрінформ
Перспективна українська баскетболістка Катерина Коваль, яка грає в США за шкільну команду Long Island Lutheran, відзначилася непересічним досягненням.

У матчі турніру Rose Classic Super Jam 2023 Катерина оформила трипл-дабл в матчі проти Rutgers Prep (її команда виграла 77:55), записавши на свій рахунок 20 очок, 12 підбирань та 10 блок-шотів, передоє Укрінформ. 

У середині січня Катерина Коваль увійшла до символічної команди турніру HoopHall Classic у Спрінгфілді, штат Массачусетс. У своїй єдиній грі проти Etiwanda High School вона набрала 32 очки - найбільше серед усіх баскетболісток турніру.

Минулий сезон в США для Катерини Коваль був доволі успішним. Вона виграла чемпіонат штату, її було названо New York Gatorade player of the year (найкраща гравчиня у Нью-Йорку), в національному рейтингу ESPN за 2024 роком випуску вона перебуває  в топ-5. 

Читайте також: Баскетбол: Аліна Ягупова допомогла «Валенсії» виграти матч Євроліги

Крім того, влітку минулого року 17-річна баскетболістка стала лідером збірної України з баскетболу 3х3 на юнацькому олімпійському фестивалі, де наша команда стала четвертою. Зіграти на чемпіонаті Європи за збірну України 3х3 гравчині завадила травма.

Фото: fbu.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-