Кіченок і Остапенко прокоментували вихід до півфіналу Australian Open

Кіченок і Остапенко прокоментували вихід до півфіналу Australian Open

Укрінформ
Українка людмила Кіченок та представниця Латвії Остапенко зіграють у парному чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.

Сьогодні українсько-латвійська пара вперше за три очні зустрічі обіграла француженок Каролін Гарсію та Крістину Младенович - 7:6 (7:2), 6:4. Переможниці свій виход до 1/2 фіналу «мейджора». 

Людмила Кіченок: «По-перше, хочу подякувати глядачам, які прийшли на наш матч. Була чудова атмсофера. Це приголомшливе відчуття вперше вийти тут до півфіналу, за що я також вдячна своїй напарниці. Ми чудово граємо, і я рада перебувати з нею на одній стороні корту».

Читайте також: Людмила Кіченок вийшла до 1/2 фіналу Australian Open у парному розряді

Олена Остапенко: «Перший сет завжди непростий, суперниці грали дуже добре і нам було важко. Ми з Людмилою - чудова команда. Ми також хороші подруги, що робить наш дует ще сильнішим. У вирішальні моменти ми знаємо, як взаємодіяти і як підтримувати одна одну. Безумовно, вихід до півфіналу це класно. Ми ще не грали на цій стадії на Australian Open. Мені здається, з кожним матчем ми граємо все краще. Дуже рада, що ми пройшли далі і, якщо ми продовжимо грати так само, зберігатимемо позитив і підтримуватимемо одна одну, будемо ще сильнішими».

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-