Світоліна розповіла про травму, через яку залишила Australian Open

Світоліна розповіла про травму, через яку залишила Australian Open

Укрінформ
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна прокоментувала свою травму через яку не змогла дограти свій матч четвертого кола Australian Open проти Лінди Носкової з Чехії.

Українська тенісистка розповіла, що біль у спині вона відчула ще у першому геймі, передає Укрінформ. 

«У мене був спазм, або я не знаю точно, що це, але це був стріляючий біль, який я відчула в першому геймі, під час останніх двох очок. Я нічого не могла зробити. Повністю заблокувало спину. Звичайно, дуже сумно... Начебто раніше не було особливих проблем. Мені здається, у мене ніколи не було такого стріляючого болю. У мене вже бували якісь ушкодження спини, коли я просто відчувала втому наступного дня після матчу, але це було справді нізвідки. Мені здалося, що хтось вистрілив мені в спину. Сподіваюся, що це короткострокова проблема. Не знаю. Можливо, спазм або ще щось. Хочу повернутися до тренувань, можливо, через тиждень. Звичайно, у мене буде довгий переліт, це не допомагає», - сказала Еліна. 

Читайте також: Світоліна не змогла дограти матч 1/8 фіналу через травму

Як повідомляв Укрінформ, у чвертьфіналі Australian Open Лінда Носкова у чвертьфіналі Australian Open зустрінеться з іншою українкою - Даяною Ястремською.

Відкритий чемпіонат Австралії-2024 триватиме до 27 січня. 

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-