Тенісистка Даяна Ястремська: Пишаюся тим, що я українка

Тенісистка Даяна Ястремська: Пишаюся тим, що я українка

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська дала експрес-інтерв'ю на корті після перемоги над сьомою «ракеткою» світу Маркетою Вондроушовою з Чехії у матчі першого кола Australian Open.

Даяна зазначила, що вона пишається Україною та нашим народом, передає Укрінформ. 

«Чи могла я зіграти краще, ніж сьогодні? Думаю, звичайно, могла б. Мені здається, сьогодні був чудовий матч. Завжди приємно грати проти Маркети, ми вже зустрічалися кілька разів і, до речі, востаннє, коли ми грали, я їй програла, тож трохи переживала. Намагалася просто насолоджуватися матчем, сьогодні була неймовірна підтримка трибун. Спасибі вам велике. Чи подобається мені грати в такий агресивний теніс? Думаю, це в моєму характері. У звичайному житті, я здебільшого доволі активна, тому точно така ж на корті. Я граю в такий теніс із самого дитинства і отримую від цього задоволення. Так, у мене буває багато помилок, але все гаразд, коли ти граєш агресивно, то це нормально...

Щоб розповісти про те, що відбувається в Україні, кількох секунд недостатньо. Я дуже пишаюся нашою країною. Пишаюся нашим народом. Пишаюся нашими воїнами.

Читайте також: Світоліна, Ястремська та Костюк вийшли до другого кола Australian Open

Коли я була у Брисбені, перед матчем, у будинок моєї бабусі влучила ракета. Важко було грати. Нам потрібно пам'ятати і надавати якомога більше підтримки Україні. Пишаюся тим, що я українка і спасибі вам усім за підтримку!"

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-