Тренер українських футболісток: Детальний збір інформації про Болгарію - попереду

Тренер українських футболісток: Детальний збір інформації про Болгарію - попереду

Укрінформ
Наприкінці лютого 2024 року жіночій збірній України з футболу для збереження прописки в дивізіоні В Ліги націй доведеться помірятися силами в стикових матчах із командою Болгарії. 

Виконувач обов'язків головного тренера команди Володимир Пятенко поділився очікуваннями від цих поєдинків, передає Укрінформ.

«Я намагаюся налаштовувати своїх підопічних лише на перемогу. На жаль, команді не завжди вдається досягти бажаного, у першу чергу - через недостатню реалізацію моментів. Але я гарантую, що й у поєдинках з болгарками ми будемо заточені на пошук найкоротших шляхів до воріт опоненток. Ще невідомо, в якому болгарському місті відбудеться перший матч і де ми прийматимемо суперниць потім. Доведеться приділити серйозну увагу логістичним питанням. Усе ж таки не треба забувати, що поєдинки мають відбутися наприкінці лютого, і багато що залежатиме від примх погоди. Мене також турбує, що в нашої збірної будуть проблеми з ігровою практикою. Адже на внутрішній арені змагання розпочнуться лише у середині березня, тому слід добре обмізкувати, як нівелювати брак зіграності. Звичайно, було б чудово, якби вдалося провести повноцінний збір, де була б нагода потренуватися на трав'яних полях... Я сподіваюся, що встигнуть повернутися в стрій Катерина Корсун, Анна Вороніна, Ольга Овдійчук, Вікторія Головач», - сказав тренер.

Читайте також: Українські футболістки зіграють з болгарками у стикових матчах Ліги націй

Стикові зустрічі за місце в Лізі В:

Латвія - Словаччина

Чорногорія - Північна Ірландія

Болгарія - Україна.

Поєдинки пройдуть 21-го та 28 лютого. 

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-