На матчі Україна - Північна Македонія пройде флешмоб на знак солідарності чеського та українського народів

На матчі Україна - Північна Македонія пройде флешмоб на знак солідарності чеського та українського народів

Укрінформ
До гри відбувся матч ветеранів за участю Паненки, Хацкевича Коллера та інших.

Гуманітарний штаб «Рестовратор. Картопляне військо» влаштує флешмоб на матчі відбору Євро-2024 Україна - Північна Македонія та провів до гри матч ветеранів Чехія – Україна, повідомляє Tribuna.com, передає Укрінформ.

Волонтери Дмитро Дубас та Микола Васильков організували акцію під назвою «54» - саме стільки років пройшло від вторгнення Радянського Союзу до Чехословаччини у 1968-му до початку повномасштабної війни Росії та України у 2022-му.

«Наша мета - зібрати кошти на турнікети для штурмовиків на Токмацькому напрямку. Для цього ми організували матч ветеранів Чехія - Україна прямо на полі готелю NH, у якому в Празі живе наша збірна», - сказав Васильков.

У грі взяли участь Сергій Ребров, Олександр Хацкевич, Карел Поборський, Рустам Худжамов, Антонін Паненка, Олександр Заваров, Горст Зігль та інші. Рахунок матчу нічийний - 5:5.

Читайте також: Україна - Північна Македонія: черговий “фінальний” матч

Під час гри Україна - Північна Македонія «Картопляні війська» на трибунах стадіону «Генералі Арена» планують провести флешмоб, коли на 54-й хвилині гри фанати піднімуть над головами цифри «54» на знак солідарності чеського та українського народів у цей складний історичний час.

Фото: tribuna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-