Луческу: «Динамо» необхідна підтримка глядачів, бо у нас молоді футболісти

Луческу: «Динамо» необхідна підтримка глядачів, бо у нас молоді футболісти

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського «Динамо» Мірча Луческу поділився очікуваннями від першого матчу 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти турецького «Бешикташа».

Наставник зазначив, що за турецький клуб виступають якісні гравці, а наша молода команда потребує підтримки уболівальників, передає Укрінформ. 

«Боятися нема кого, але скажу, що у «Бешикташа» досвідчений тренер і хороші якісні гравці, які регулярно приходять до клубу з топ-чемпіонатів. Достатньо згадати тих же Окслейда-Чемберлена та Ребича, які цілком могли б продовжувати виступати на високому рівні, але вони обирають хороші зарплати та хороший рівень чемпіонату. Гранди турецького чемпіонату підписують гравців із іменем, і це робить місцеву лігу привабливою для уболівальників...

У тому числі й через це ми потребуємо ц уьому матчі  підтримки, адже в силу різних причин граємо власними вихованцями, молодими недосвідченими футболістами, яким по 19-21 рік, і зараз якраз триває процес їхнього виховання. А підтримка вболівальників допоможе їм показати свої найкращі особисті якості», - сказав Луческу.

Читайте також: «Динамо» прибуло до Бухареста на матч проти «Бешикташа»

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок «Динамо» - «Бешикташ» відбудеться у четвер, 24 серпня, на стадіоні «Джулешті» у Бухаресті. Початок - о 20.00.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-