Тенісистка Марта Костюк заснувала власний благодійний фонд

Тенісистка Марта Костюк заснувала власний благодійний фонд

Укрінформ
32-а «ракетка» світу Марта Костюк офіційно оголосила про заснування власного благодійного фонду. 

Українська тенісистка розповіла, що над його створенням вона працювала багато тижнів і «вклала всю душу і серце», передає Укрінформ.

«Проєкт про те, що болить давно та сильно. Знедолені діти України, які потерпають від важких життєвих обставин, недостатньої уваги, турботи, відсутності базових умов, а зараз - від трагічних подій в Україні. Зібравши докупи всі можливості, контакти та ідеї, ми створили благодійний фонд», - написала спортсменка у соцмережах.

Фонд зосередить увагу на допомозі дітям та підліткам, які постраждали внаслiдок катастроф, збройниx конфліктів i нещасних випадків, забезпеченні прав дитини, підтримці фізичного і ментального здоров’я дітей, зокрема засобами спорту, освiти та культури, правовій допомозі та соціальному захисті.

Історія фонду починається з першої благодійної ініціативи - допомоги дитячому будинку в Київській області. Зараз в установі проживають діти-сироти, діти-переселенці, які втратили своїх батьків, діти, яких тільки вилучили із сімей через несумісні з нормальним життям обставинами, насиллям.

Читайте також: Четверо українок - у ТОП-100 рейтингу WTA

Костюк зазначила, що під час візиту до закладу вона разом із командою побачила, чого потребують діти, аби жити і розвиватися у сприятливих умовах. Від дитячого будинку Марта Костюк отримала офіційний лист-звернення, в якому прописані актуальні потреби, на задоволення яких необхідна сума у 20 тисяч доларів.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-