Жезуш: Сподіваюся, «Фенербахче» вийде до наступного раунду

Жезуш: Сподіваюся, «Фенербахче» вийде до наступного раунду

Укрінформ
Португальський головний тренер турецького футбольного клубу «Фенербахче» Жорже Жезуш відповів на запитання журналістів напередодні матчу-відповіді з київським «Динамо» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Він, зокрема, зазначив, що динамівці добре діють на контратаках, але висловив сподівання, що до наступного раунду вийдуть його підопічні, передає Укрінформ. 

«Після першого матчу з’явилося чіткіше уявлення про київське «Динамо». Я добре знаю цю команду, і нам вдалося показати свою майстерність. Сподіваюся, що ми знову продемонструємо ігрову якість на полі. Перший матч показав наскільки наш суперник ефективний у контратаках. У складі «Динамо» грають футболісти найвищого рівня, які виступають у збірній України. Матч знову буде складним. Але я сподіваюся, це буде день моїх гравців, і наша команда вийде до наступного раунду. У першому матчі гравці «Динамо» використали тактику дрібного фолу. Це була їхня зброя. Ми говорили про це перед грою. Але якщо у матчі-відповіді буде 30-40 фолів, навіть 50, - це добрий сигнал для нас. Це показує, що ми сильні в атаці», - заявив Жезуш. 

Матч пройде  27 липня, на «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу» у Стамбулі. Початок о 20.00 за київським часом.

Перший поєдинок між «Динамо» і «Фенербахче» відбувся у польському місті Лодзь і завершився унічию - 0:0.

Читайте також: Луческу: Між «Фенербахче» та «Динамо» є різниця, але футбол не враховує таких речей

Переможець протистояння зустрінеться у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів з австрійським «Штурмом». Невдаха зійдеться з чеським клубом «Словацько»  у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-