Футболісти збірної України вирушають на матч проти «Боруссії»

Футболісти збірної України вирушають на матч проти «Боруссії»

Укрінформ
Другий тиждень підготовки у Словенії футболісти національної збірної України розпочали з командного фото зі стягами України та вигуками «Слава Україні! Героям слава!».

У такий спосіб гравці передали вітання захисникам України та всій українській нації, яка продовжує героїчну боротьбу з окупантами. Збірники серцем і душею з рідною державою, перебуваючи у незрозривному духовному та емоційному зв‘язку із земляками, передаж Укрінформ.

Що ж до футбольної складової, то вона продовжилася роботою над специфічними елементами гри. Зокрема, головний тренер Олександр Петраков та його асистенти запропонували гравцям відпрацювання стандартних положень. Основній частині заняття передувала цікава розминка. Тренер із фізпідготовки В’ячеслав Руженцев визначив завдання передавати м’яч один одному руками із завершальними ударами головою. Завдання постійно ускладнювалося, дійшовши в заключній серії до передач та ударів лише головою. Така рухливість на обмеженому клаптику поля, зі змагальним ефектом гарно розігріла збірників, подарувавши позитивні емоції.

Потім команда розділилася на дві групи: одна працювала в тренажерному залі, інша відпрацьовувала удари або грала в тенісбол. У тренуванні взяв участь 21 гравець. Віктор Циганков та Олексій Гуцуляк продовжують відновлюватися після ушкоджень.

У вівторок збірна України вирушає до Німеччини. Політ з Любляни до Дюссельдорфа триватиме близько 1 години 20 хвилин. Із летовища команда автобусом дістанеться Менхенгладбаха. Поєдинок проти «Боруссії» пройде 11 травня.

Читайте також: Де дивитися матч Україна – «Боруссія» Мьонхенгладбах

Сьогодні о 18.30 за центральноєвропейським часом (19.30 за Києвом) розпочнеться прес-конференція Олександра Петракова та одного з гравців команди.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 76-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-