Олександр Сирота: У грі з Шотландією на нас чекає силовий футбол

Олександр Сирота: У грі з Шотландією на нас чекає силовий футбол

Укрінформ
Збірна України з футболу провела день відкритих дверей для мас-медіа та продовжила підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 з Шотландією.

Враженнями від тренувального процесу у Словенії поділився захисник київського «Динамо» Олександр Сирота, передає Укрінформ.

«Дуже раді повернутися до збірної. Знаємо, що попереду на нас чекає важливе завдання. Вже починаємо готуватися до його виконання. Сьогодні ми знову провели «двосторонку», але якщо вчора я був у команді переможців, то цього разу, на жаль, ні. Але завтра, сподіваюся, усе буде по-іншому. Увесь час думаємо про матч із Шотландією. Але перед тим будуть ще контрольні поєдинки. У них маємо моделювати те, як ми гратимемо із шотландцями. Я перебуваю у хорошій фізичній формі великою мірою завдяки товариським матчам у складі «Динамо», але й тут слід багато працювати. Збірна Шотландії фізично дуже сильна, її виконавці за гру долають багато кілометрів. Ми розуміємо, що на нас чекає силовий футбол і маємо до цього готуватися. Звичайно, постійно думаємо про ситуацію в нашій країні, але під час тренування зосереджуємося і спрямовуємо думки на 1 червня», - сказав Олександр Сирота.

Читайте також: Збірна України з футболу провела у Словенії день відкритих дверей

Матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Гемпден Парк». 

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-