Збірна України з футболу провела у Словенії день відкритих дверей

Збірна України з футболу провела у Словенії день відкритих дверей

Укрінформ
У таборі національної футбольної команди України у Словенії пройшов день відкритих дверей для мас-медіа.

Бажання на власні очі побачити, як українці готуються до матчів плей-офф відбору чемпіонату світу, виявили представники майже 20-ти редакцій зі Словенії, Великої Британії та Німеччини, передає Укрінформ.

Для того, аби задовольнити інтерес ЗМІ, було організовано пресконференцію за участю головного тренера «синьо-жовтих» Олександра Петракова та досвідченого гравця команди Тараса Степаненка.

У відкритому тренуванні взяли участь 20 з 23-х присутніх нині в розташуванні головної команди країни виконавців. Щоправда, двоє інших також перебували на полі, але виконували вправи окремо. Віктор Циганков після ушкодження привідного м’язу, отриманого в клубі десять днів тому, продовжує процес реабілітації, а Михайло Мудрик нині на стадії завершення індивідуальної роботи.

Перший віцепрезидент УАФ Анатолій Демяненко, який провів з національною командою шість днів, перед поверненням до України підбив підсумок початкового етапу підготовки «синьо-жовтих» у Словенії: «Дуже важливо, що збірна України має можливість тренуватися в чудових футбольних та побутових умовах, що за нинішніх воєнних реалій у нашій країні є просто унікальним та навіть неймовірним. Звичайно, гравцям важко концентруватися лише на футболі, коли вони постійно подумки вдома, постійно перевіряють звістки від своїх рідних в Україні. Але видно, як завзято працюють головний тренер та його асистенти, і ця енергетика передається усім хлопцям. Я бачу, як футболісти хочуть досягти того, на що їх щодня націлює наставник, - здобути путівку до Катару. Самовіддача, віра та прагнення всієї команди подарувати Україні цей бажаний результат і підняти дух нації просто відчуваються в повітрі. Тож, як на мене, усе має скластися в один пазл».

Поєдинок 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС між збірними Шотландії та України має відбутися 1 червня в Глазго на стадіоні «Гемпден Парк».

Читайте також: Футбольний сезон-2021/2022 у Першій та Другій лігах визнали недограним

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 73-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-