У Чернівцях пройшло спортивне свято для дітей-переселенців

У Чернівцях пройшло спортивне свято для дітей-переселенців

Укрінформ
Олімпійська спільнота продовжує допомагати та підтримувати родини переселенців, які змушені були залишити власні сдомівки та переїхати на захід країни.

Спортивний захід для дошкільнят організувало відділення Національного олімпійського комітету у Чернівецькій області. Дитсадок № 45 прихистив малюків з багатьох регіонів України, зокрема Київщини, Харківщини, Донеччини,  Запоріжжя, Херсонщини, Сумщини та Луганщини, передає Укрінформ. 

До малят завітав учасник Олімпійських ігор, чемпіон світу з легкої атлетики, голова олімпійського відділення Іван Гешко. Разом з колегами  він розповів про олімпійський рух та його цінності, пояснив чому так важливо дотримуватися здорового способу життя. 

Діти мали нагоду наочно переконатися який заряд бадьорості несуть заняття спортом, активно долучившись до запальної руханки. Окрім того, вони  допитливо розглядали та з радістю тримали в  руках справжній Олімпійський факел та розповідали віршики про Україну, що підготували для спортивних гостей.

Читайте також: НОК України спільно з МОК посилюватиме санкції проти рф і рб

Наостанок всі учасники заходу отримали олімпійські подарунки від НОК України.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 70-й день.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-