Футболісти «Динамо» зустрілися у Дортмунді з українськими біженцями

Футболісти «Динамо» зустрілися у Дортмунді з українськими біженцями

Укрінформ
Поєдинок між футболістами дортмундської «Боруссії» та київського «Динамо», який пройшов у рамках благодійного турне «Матч за Мир! Зупинимо Війну!», подарував масу емоцій глядачам, які зібралися на трибунах стадіону «Сигнал Ідуна Парк» та біля екранів телевізорів.

Самі ж футболісти зарядилися позитивом перед матчем, зустрівшись з українськими біженцями, які приїхали під готель, де зупинилася делегація динамівців, щоб провести «біло-синіх» на гру, передає Укрінформ.

Разом з українцями, які виїхали з рідної країни, рятуючись від війни, поспілкуватися з динамівцями також прийшли Генеральний консул України в Дюссельдорфі Ірина Шум, а також її польський колега Куба Вавжиняк.

Благодійний матч у Дортмунді завершився перемогою «Динамо» (3:2) і зібрав щонайменше 400 тисяч євро, які підуть на допомогу українцям, які постраждали від війни.

Читайте також: Голанд - про благодійний матч з київським «Динамо»: Більше, ніж гра

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 63-й день.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-