російського картингіста северюхіна позбавили ліцензії за нацистський жест

російського картингіста северюхіна позбавили ліцензії за нацистський жест

Укрінформ
Італійська федерація відкликала ліцензію 15-річного російського картингіста артема северюхіна, який віддав нацистський салют після перемоги у гонці минулими вихідними у Португалії.

Про це повідомляє Le Parisien, передає Укрінформ

северюхін був відсторонений своєю командою Ward Racing, і в нього була відкликана італійська ліцензія, яка була надана йому через санкції проти російських спортсменів.

“Покарання не змусило себе довго чекати. Через кілька днів після нацистського вітання після перемоги в гонці в Португалії у молодого російського пілота артема северюхіна, 15 років, вилучили ліцензію. Через війну між росією та Україною і санкції проти російських спортсменів картингіст отримав італійську ліцензію на участь у міжнародних гонках”, йдеться у повідомленні.

Італійська федерація вирішила відкликати цю ліцензію ще до завершення розслідування Міжнародної автомобільної федерації (FIA).

Читайте також: Президент ФІФА пояснив, чому росію не виключили із організації

Нагадується, що на верхній сходинці п'єдесталу пошани на чемпіонат Європи, що проходив у португальському Портімао, молодий чоловік двічі вдарив собі серце, а потім простягнув праву руку у вигляді нацистського вітання. Потім він розсміявся.

Як повідомляв Укрінформ, 15-річного росіянина артема северюхіна, який продемонстрував нацистське вітання на церемонії нагородження призерів чемпіонату Європи OK-Junior із картингу серед юніорів, вигнали зі шведської команди Ward Racing, яку він представляв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-