У 2022 році планують реконструювати всі спортивні інтернати

У 2022 році планують реконструювати всі спортивні інтернати

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою «Велике будівництво» вже у наступному році буде реконструйовано 18 спортивних інтернатів та 100 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Про це під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Трудові ресурси» розповів координатор національної програми «Велике будівництво» Юрій Голик, передає Укрінформ.

«На жаль, цього разу на Олімпіаду поїхала найменша кількість спортсменів за весь час Незалежності України. І ми впевнені, що це сталося через те, що в нас немає відповідної європейської інфраструктури, де можна готувати цих спортсменів», - зауважив він.

Тому, аби вирішити цю проблему, вже у наступному році буде реконструйовано всі спортивні інтернати, що є на території України. Йдеться про 18 навчальних закладів.

Читайте також: Велике будівництво: цьогоріч планують відкрити 210 приймальних відділень у лікарнях

Також, за словами Голика, відбудеться реконструкція першої сотні дитячо-юнацьких спортивних шкіл, де діти отримуватимуть базове спортивне навчання.

Як повідомляв Укрінформ, національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом Володимиром Зеленським. Його мета - збудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-