Українка Монзуль судитиме футбольний матч чоловічого чемпіонату світу

Українка Монзуль судитиме футбольний матч чоловічого чемпіонату світу

Укрінформ
Офіційний сайт ФІФА у своїй публікації привернув увагу до того факту, що уперше в історії поєдинки чемпіонату світу серед чоловіків судитимуть жінки. 

Ними стануть українка Катерина Монзуль та француженка Стефані Фраппар, повідомляє пресслужба УАФ. 

Цікаво, що вони працюватимуть на поєдинках суперників збірної України у груповому раунді Євро-2020. Так, 27 березня Фраппар проведе матч відбору ЧС-2022 Нідерланди - Латвія в Амстердамі, а Монзуль 28 березня судитиме зустріч Австрія - Фарерські острови у Відні.

За останні два роки Стефані Фраппар провела цілу низку відповідальних матчів. Наприклад, 2019-го вона відсудила фінал чемпіонату світу серед жінок між збірними США та Нідерландів. Фраппар накопичила цінний досвід в єврокубкових матчах і у французькій Лізі 1.

Катерина Монзуль, яка працювала у фіналі чемпіонату світу серед жінок 2015 року, проводить багато ігор у Прем'єр-лізі України , її часто запрошують на єврокубкові турніри та змагання національних збірних.

Читайте також: Матч Україна - Фінляндія розсудять арбітри з Румунії

Додамо, що на матчі Австрія - Фарерські острови Катерині Монзуль на лініях допомагатимуть співвітчизники Олександр Жуков та Віктор Матяш. Четвертий суддя - Денис Шурман. Суддівський спостерігач - Дарко Чеферін (Словенія). Делегат ФІФА - Франтішек Лауринець (Словаччина).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-