Мінмолодьспорту приймає пропозиції за програмою Президента «25 спортивних магнітів»

Мінмолодьспорту приймає пропозиції за програмою Президента «25 спортивних магнітів»

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту розпочало прийом пропозицій щодо реалізації програми Президента “25 спортивних магнітів”, на яку виділено 500 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті міністерства

“Багатофункціональні спортивні комплекси, льодові арени, палаци спорту, басейни, стадіони, зали для ігрових видів спорту – цьогоріч субвенція передбачена на об'єкти-магніти”, - зазначили у Мінмолодьспорту.

Для участі у відборі проєкти, що можуть бути профінансовані за рахунок субвенції, повинні відповідати визначеним умовам. Пропозиції щодо включення спортивних об’єктів до вказаного переліку приймаються до середини квітні. Після цього подані об’єкти розглядатиме комісія, до складу якої входитимуть представники спортивних федерацій, народні депутати, працівники Мінмолодьспорту.

Розподіл субвенції між окремими місцевими бюджетами затверджуватиме Кабмін за погодженням із Комітетом Верховної Ради з питань бюджету за поданням Мінмолодьспорту.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня уряд затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури.

Читайте також: Міністр молоді та спорту спрогнозував, скільки медалей може взяти Україна на Олімпіаді-2021

В Україні втілюють у життя державний проєкт зі створення в кожній області об’єкта спортивної інфраструктури, присвяченого видатному сучасному спортсмену чи спортсменам з цього регіону. Такі споруди мають стати "магнітами", які вплинуть на розвиток у регіоні не лише спорту, а й таких сфер, як туризм.

Фото: sport.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-