Якби Циганков забив свій гол - все б склалося інакше – Луческу

Якби Циганков забив свій гол - все б склалося інакше – Луческу

Укрінформ
На думку головного тренера «Динамо», у «Вільярреала» більше міжнародного досвіду.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував телеканалу «Футбол» поразку від «Вільярреала» (0:2) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, передає Укрінформ.

«Зустріли сильну команду, у якої більше міжнародного досвіду. У цьому вся різниця. «Вільярреал» - досвідчена команда, яка була сильнішою. Вони щороку грають в єврокубках, грають вдало і використовують свої шанси. Якби Циганков забив свій гол на початку гри - все б склалося інакше. Завжди є маленькі деталі. Вони перемогли заслужено, але ми могли зіграти і 1:2, забий Вітя - все б пішло за іншим сценарієм.  

Читайте також: «Динамо» поступилося «Вільярреалу» у матчі Ліги Європи УЄФА

Головні причини голів зі стандартів – неуважність і відсутність досвіду. Наші захисники дуже молоді, тому вони роблять такі помилки. Потрібно дивитися моменти і їх розбирати. У першому голі втратили футболістів, у другому мав Бущан вийти на подачу. Потрібно було перекривати подачі, знали, що гравці суперника добре грають головою. Другий гол – також відсутність досвіду», - сказав Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» програв «Вільярреалу» (0:2). Матч-відповідь зіграють 18 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-