Баскетбол: 2-й тур чемпіонату України 3х3 прийме Одеса

Баскетбол: 2-й тур чемпіонату України 3х3 прийме Одеса

Інфографіка
Укрінформ
Ігри відбудуться 18 липня на базі ФСТ «Динамо».

Федерація баскетболу України розпочала сезон чемпіонату України 3х3. Перший тур прийняв столичний Гідропарк.  Другий тур чемпіонату України відбудеться на Півдні, а його господарем стане Одеса. Ігри відбудуться 18 липня на базі ФСТ «Динамо», повідомляє Укрінформ.

Вже стартувала реєстрація на потужний турнір, вона триватиме до 15-го липня: Зареєструй команду на II тур чемпіонату України 3х3

Читайте також: У Києві пройшов перший тур чемпіонату України з баскетболу 3х3

Варто відзначити, що путівку в основну сітку турніру напряму отримують переможці чемпіонатів областей Південного регіону, а також збірні України 3х3, які мають Wildcard від ФБУ. Якщо обласних етапів у регіоні буде зіграно менше восьми володарі решти путівок будуть визначені у кваліфікації, там же буде розіграно і ще 4 путівки до основної сітки чемпіонату України.

Нагадаємо, що система визначення літнього чемпіона України, в основі якої лежить регіональний принцип, включає у себе чотири тури та Суперфінал. Регіональні тури мають відповідні назви (Центр, Південь, Захід, Схід). Потрапити на один із чотирьох регіональних турів мають можливість переможці обласних етапів, а також команди, що пробилися з сита кваліфікації. Першим етапом є обласні (відбіркові) змагання де команди у своїх областях визначатимуть учасників великого регіонального старту, який буде одним із турів чемпіонату України 3х3. Переможець кожного обласного турніру отримує по одній путівці у тур чемпіонату України свого регіону. 

Читайте також: Збірні України зіграють на чемпіонаті Європи 3х3 в Антверпені

Через умови адаптивного карантину в Україні в основній сітці турніру в Одесі візьмуть участь не більше 12-ти команд, а самі матчі відбуватимуться без глядачів. Призовий фонд чоловічого старту становитиме 50 тисяч гривень від преміум спонсора чемпіонату України – адвокатського об'єднання «Еквіта». Жінки розіграють між собою призовий фонд у 10 тисяч гривень. Реєстрація на тур відкривається 6 липня і триватиме до 13 липня.

Розклад Регіональних турів чемпіонату України (оновлено):

28.06. 2020 Центр (Київ)

18.07 Південь (Одеса)

2.08 Схід

15.08 Захід

24.08 Суперфінал чемпіонату України 3х3

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-