“Райо Вальєкано” покарали штрафом за образу Зозулі фанатами клубу

“Райо Вальєкано” покарали штрафом за образу Зозулі фанатами клубу

Укрінформ
Іспанський футбольний клуб “Райо Вальєкано” отримав покарання за образи з боку своїх фанатів на адресу українського нападника “Альбасете” Романа Зозулі.

Мадридський клуб має сплатити штраф у розмірі 18 тисяч євро, а також провести наступні два домашні матчі при частково закритих трибунах. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на іспанські ЗМІ.

Крім того, другий тайм матчу між "Райо Вальєкано" і "Альбасете" дограють, але без глядачів. 

Раніше посол України в Королівстві Іспанія Анатолій Щерба зазначив, що клуб “Райо Вальєкано”, фанати-ультрас якого ображали Романа Зозулю, понесе покарання навіть у разі, якщо він не буде позиватися.

‏Як повідомлялося, матч другого дивізіону Іспанії (Сегунди) між “Райо Вальєкано” і “Альбасете”, який проходив 15 грудня, призупинили після першого тайму, а згодом і відклали у зв'язку з образами на адресу українського нападника “Альбасете” Романа Зозулі. Фанати господарів наприкінці першого тайму почали викрикувати на адресу українця різні образи, основною тематикою яких стало гасло “Зозуля - нацист”. Через це “Альбасете” відмовився виходити на другий тайм зустрічі.

Читайте також: Наставник “Альбасете” оцінив психологічний стан Зозулі після інциденту з фанатами

Роман Зозуля розповів, що причиною конфлікту є деякі фанати “Райо Вальєкано”, які воювали проти України на Донбасі.

Фото: albacetebalompie.es

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-