У продаж надійшли анульовані квитки перекупників на матч Україна — Португалія

У продаж надійшли анульовані квитки перекупників на матч Україна — Португалія

Укрінформ
У продаж надійшла додаткова партія квитків на футбольний матч Україна — Португалія, який відбудеться 14 жовтня на НСК “Олімпійський” в рамках групового етапу відбору Євро-2020.

Кількість квитків на поєдинок Україна - Португалія збільшилася за рахунок анульованих квитків перекупників. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

“За результатами перевірки квитків із першої партії було анульовано 2748 одиниць, придбаних у перекупників. Усі вони передані у вільний продаж на сайті ticketsbox.com. Те, що це квитки саме від перекупників, підтверджує, зокрема, невідповідність зазначених на квитку особистих даних (ім’я та прізвище)”, - йдеться в повідомленні.

Для перевірки квитків сервіс ticketsbox.com створить кризовий центр, який розпочне роботу в суботу, 12 жовтня, на території НСК “Олімпійський” і працюватиме до 14 жовтня включно. Відвідати кризовий центр варто лише тим, хто придбав квиток у перекупників.

Нагадаємо, заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 збірна України з футболу проведе з Литвою (11 жовтня, Харків), Португалією (14 жовтня, Київ) і Сербією (17 листопада, Белград). 

Читайте також: Євро-2020: став відомий склад збірної Литви на поєдинок з Україною

За підсумками групового етапу кваліфікації, який завершиться 19 листопада, визначаться 20 учасників фінальної стадії Євро-2020 - по дві кращих команди в усіх десяти групах. Матчі фінальної стадії чемпіонату Європи з 12 червня по 12 липня 2020 року приймуть 12 міст континенту: Амстердам (Голландія), Баку (Азербайджан), Більбао (Іспанія), Будапешт (Угорщина), Бухарест (Румунія), Глазго (Шотландія), Дублін (Ірландія), Копенгаген (Данія), Лондон (Англія), Мюнхен (Німеччина), Рим (Італія), Санкт-Петербург (Росія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-