Тетяна Петлюк виграла забіги на 400 і 800 метрів на Кубку Києва

Тетяна Петлюк виграла забіги на 400 і 800 метрів на Кубку Києва

Укрінформ
Літній стадіонний змагальний сезон у столиці відкрився традиційно Кубком Києва, присвяченим Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Участь у змаганнях у Києві взяла срібна призерка чемпіонатів світу та Європи з бігу на 800 м Тетяна Петлюк, яка пробігла і впевнено виграла забіги на 400 м (55,12) і на 800 м (2.05,28). Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

“Ми зараз налаштовані на відбір на чемпіонат світу. Минулого тижня прилетіли зі збору в Киргизстані. З огляду на погоду, а також, що лише декілька днів тому “спустилися з гір”, зараз були не найкращі дні для змагань. Але мені біглося чудово.

Планую 18 травня у Вінниці на змаганнях пробігти 1500 м, а наступного дня відлітаю до Китаю. Там 21-го числа бігтиму в ролі пейсмейкера. На якій дистанції – 800 м чи 1500 м – організатори мають сказати вже після прильоту. Тоді й буде зрозуміло, вестиму я учасниць 600 м чи 1000 м”, - розповіла у коментарі після стартів Петлюк.

Читайте також: Легка атлетика: у Київі пройде міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних 5 країн

Як повідомлялося, 29 червня у Києві на стадіоні НТБ СДЮШОР №6 відбудеться міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних з легкої атлетики України, Туреччини, Білорусі, Польщі та Румунії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-