Гвоздик залишить відбитки своїх долонь для проекту Klitschko Expo Стіна чемпіонів

Гвоздик залишить відбитки своїх долонь для проекту Klitschko Expo Стіна чемпіонів

Укрінформ
Чемпіон WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик залишить відбитки своїх долонь для проекту Klitschko Expo Стіна чемпіонів.

Офіційна церемонія відбудеться 20 квітня в Klitscko Expo і розпочнеться о 18.30. Про це повідомляє Klitschko-brothers.com.

Раніше відбитки долонь для проекту Klitschko Expo залишили легенди боксу Леннокс Льюїс та Евандер Холіфілд. Це трапилося під час проведення в Києві 56-го Конгресу WBC. Пізніше до них приєднався славнозвісний Арнольд Шварценеггер, а також українські екс-чемпіони з професійного боксу Сергій Дзінзірук, Віктор Постол, Андрій Котельник, В’ячеслав Сенченко та Юрій Нужненко.

Читайте також: Усик підтримає Берінчика і Митрофанова на вечорі боксу в Києві

Нагадаємо, діючий чемпіон світу WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик разом із легендою світового боксу, мером Києва Віталієм Кличком і абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком підтримає Дениса Берінчика у бою за звання чемпіона WBO International проти непоступливого японця Ніхіто Аракави, який відбудеться 20 квітня в рамках боксерського шоу компанії братів Кличків “K2 Promotions Ukraine” в київському Палаці спорту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-