На боксерський поєдинок Гвоздик - Нгумбу в Філадельфії продані всі квитки

На боксерський поєдинок Гвоздик - Нгумбу в Філадельфії продані всі квитки

Укрінформ
На бій чемпіона WBC у напівважкій вазі українського боксера Олександра Гвоздика з французом Дуду Нгумбу продані всі квитки.

Олександра Гвоздика в Філадельфії (США) підтримають понад 300 українців - кожен сьомий глядач на арені. Про це в коментарі Sport Arena повідомив Максим Розенко - один із засновників офіційного фан-клубу братів Кличків.

“Ми вперше організовували фан-тур на бій Гвоздика з України і були здивовані попитом, який нітрохи не поступався інтересу з боку українських фанів до поєдинків в США Ломаченко і Усика. Складністю стала невелика місткість 2300 Arena в Філадельфії - вона розрахована на 2000 глядачів.

За моїми оцінками, підтримувати Олександра в суботу буде понад 300 українців. Цьому сприяла і демократична ціна на квитки, яка стартувала з 50 доларів. Сподіваюся, промоутерська компанія Top Rank зробить відповідні висновки і свій наступний поєдинок Гвоздик проведе на більш місткій арені”, - сказав Розенко.

Читайте також: Екс-чемпіон світу з боксу Сидоренко оцінив шанси Гвоздика в бою з Нгумбу

Нагадаємо, в ніч на 31 березня у Філадельфії (США) чемпіон WBC у напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик уперше захищатиме свій титул, який він отримав минулого року в поєдинку з Адонісом Стівенсоном. Французький боксер Дуду Нгумбу посідає 8-е місце в рейтингу WBC.

Гвоздик провів на профі-рингу 16 поєдинків і у всіх переміг (у 13-ти - нокаутом). 37-річний Нгумбу в 46-ти боях має 38 перемог (14 - нокаутом) та 8 поразок.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-