О 12:00 - презентація розробок щодо захисту кіберпростору

О 12:00 - презентація розробок щодо захисту кіберпростору

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
10 травня о 12:00 відбудеться презентація на тему: «Захист кіберпростору: які рішення та розробки вже працюють в Україні. Яких заходів ще потрібно вжити, аби протидіяти Росії?»

Організатори: Медіацентр Україна-Укрінформ.

Спікери:

  • Богдан Соломикін - аналітик ГО «Аналітичний центр Інформаційних ресурсів»;
  • Олександр Олешко -  аналітик ГО «Аналітичний центр Інформаційних ресурсів».

Чому це цікаво?

У ході заходу представники ГО «Аналітичний центр інформаційних ресурсів» презентують низку розробок, які вже стоять на захисті кіберпростору країни. Зокрема, програмне забезпечення, яке дозволяє військовим отримувати дані з російських гаджетів. Також вони представлять застосунок, який має змогу контролювати, які саме дані «віддаються» таким месенджерам, як Telegram.

Довідково. Основна мета діяльності ГО «Аналітичний центр інформаційних ресурсів» — боротьба з  дезінформацією і аналіз загроз, що пов’язані з використанням соціальних мереж користувачами, шифрування та програмного захисту від хакерських атак чи отримання особистих даних користувача. Представники ГО позиціонують свою організацію як своєрідний RND центр для аналітики та кібероперацій і організацію безпекових рішень для користувачів.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу, а також YouTube-каналі Ukraine Media Center Ukrinform та на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-