На Великдень в Україні порядок охоронятимуть понад 23 тисячі поліцейських

На Великдень в Україні порядок охоронятимуть понад 23 тисячі поліцейських

Укрінформ
Національна поліція очікує, що на Великдень до храмів по всій Україні прийдуть більш як 10 мільйонів вірян. Для забезпечення правопорядку буде залучено понад 23 тисячі правоохоронців.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції Максим Ахрамєєв, передає Укрінформ.

«У цілому за нашими підрахунками приблизно у 13 тис. культових споруд відбудуться богослужіння з нагоди Великодня. Очікуємо більш як 10 млн відвідувачів під час релігійних обрядів», – розповів він.

За словами посадовця, для забезпечення правопорядку буде задіяно понад 23 тисяч правоохоронців.

Читайте також: У Софії Київській на Великдень відбудеться святкове дійство

«Нацполіцією буде вжито необхідних заходів, спрямованих на належне забезпечення правопорядку, що включатимуть забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення релігійних обрядів, а також збільшення кількості автомобільних та піших нарядів на вулицях населених пунктів. Буде збільшена кількість слідчо-оперативних груп для швидкого реагування та документування протиправних дій. Також будуть створені резерви з числа поліції особливого призначення, вибухотехніків та кінологів. Загалом буде задіяно більш як 23 тисяч правоохоронців. Зрозуміло, ми будемо нести службу пліч-о-пліч з нашими колегами зі служби надзвичайних ситуацій», – зазначив Ахрамєєв.

Він також наголосив, що у Великодню ніч графік комендантської години не зміниться

Нагадаємо, цьогоріч християни східного обряду святкуватимуть Великдень 5 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-