Укрпошта тестує новий транспорт для листонош

Укрпошта тестує новий транспорт для листонош

Фото
Укрінформ
На замовлення АТ «Укрпошта» вітчизняні виробники виготовили прототип нового транспортного засобу для листонош.

Про це у Телеграмі повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, передає Укрінформ.

«Зі зростанням електронної комерції та розвитком доставки лікарських засобів у листонош стає менше газет та листів (вони вже в «Дії»), проте більше посилок. Тож велосипед стає не таким актуальним. Тому разом з українським виробником (ветеранський бізнес) розробили пілотну модель для листонош, яку починаємо тестувати», - йдеться в повідомленні.

Смілянський особисто випробував новий транспорт і запевнив, що всі закупівлі відбуватимуться у Prozorro.

Також він повідомив, що найближчими тижнями на тестування у бойовий регіон відправиться прототип мобільного вагончика, який зможе замінити повноцінне відділення Укрпошти у разі знищення останнього. Це пілотний проєкт також вітчизняного виробництва. 

«Ми вже розуміємо, що ворог продовжить намагатись знищувати інфраструктуру, але Укрпошта має продовжувати роботу і, більш того, робити це так, щоб зберігати життя і працівників, і клієнтів. Тому працюємо над тим, щоб мати от такі мобільні інклюзивні вагончики, які можна розмістити в безпечному місті + які можуть за 1 день замінити пошкоджене відділення», - зазначив Смілянський.


 
Читайте також: Укрпошта і DHL Global Match стали партнерами

Як повідомлялося, національний поштовий оператор України прозвітував про збільшення чистого доходу на 1,3 млрд грн у 2023 році.

Фото: Телеграм Ігоря Смілянського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-