Працевлаштування людей з інвалідністю в Україні: ЮНІДО запустила пов’язаний із 3D-друком проєкт

Працевлаштування людей з інвалідністю в Україні: ЮНІДО запустила пов’язаний із 3D-друком проєкт

Укрінформ
Організація Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) запустила фінансований Японією проєкт зі сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю через запровадження технологій 3D-друку в Україні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у постійному представництві України у Відні.

"15 квітня відбулася офіційна церемонія започаткування імплементації низки проєктів ЮНІДО, які фінансуються урядом Японії, зокрема проєкту "Термінова допомога для працевлаштування інвалідів через запровадження технологій 3D-друку в Україні", - повідомили у постпредстві.

Проєкт передбачає сприяння працевлаштуванню людей з обмеженими можливостями/інвалідів, зокрема у сферах, що пов’язані з технологіями 3D-друку, шляхом посилення можливостей реабілітаційних та реінтеграційних інституцій, проведення навчань та тренінгів.

Це ініціатива у розвиток попереднього проєкту ЮНІДО за фінансування Японії "Термінова допомога для 3D-друку протезів та створення робочих місць в Україні".

Читайте також: Роботодавцям компенсували майже ₴18 мільйонів за облаштування місць для осіб з інвалідністю

Як повідомляв Укрінформ, раніше уряд ФРН та Організація Об’єднаних Націй із промислового розвитку (ЮНІДО) підписали у Відні угоду щодо фінансування Німеччиною на суму €3 мільйони проєкту "Розбудова промислового потенціалу, політика та діагностика для зеленого відновлення України".

Фото: Василь Короткий

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-