Зеленський привітав мусульман зі святом Ораза-байрам

Зеленський привітав мусульман зі святом Ораза-байрам

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав мусульман України і світу зі святом Ораза-байрам (Ід аль-Фітр) та побажав спокою й безпеки для всіх народів.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у соцмережі Х.

«Священний місяць Рамадан добіг кінця. Хочу побажати всім мусульманам України та світу благословенного свята Ід аль-Фітр, спокою для кожної сімʼї та безпеки для всіх народів», - ідеться у привітанні глави держави.

Зеленський зазначив, що «вже третій рік поспіль мусульмани України відзначають це велике свято в умовах повномасштабної агресії Росії, багато з них захищають своїх близьких і свою країну на передовій, багато хто переживає цей час в умовах постійних російських знущань».

Читайте також: Зеленський взяв участь в іфтарі з нагоди місяця Рамадан і нагородив воїнів-мусульман

«Памʼятаємо й про кримських татар, які страждають від зла окупації Криму та зазнають репресій. Нехай цьогорічний Ураза-байрам наблизить мир для всіх, хто потерпає від війни. Сподіваємося, що завдяки єдності всіх нормальних людей у світі надійний мир запанує швидше для кожного народу, який його прагне», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров привітали мусульман зі святом Ораза-Байрам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-