Треба, щоб якомога більше людей пройшли через службу в ЗСУ - військовий письменник

Треба, щоб якомога більше людей пройшли через службу в ЗСУ - військовий письменник

Укрінформ
Тема мобілізації дискусійна лише для тих, хто сидить удома - треба, щоб якомога більше українців пройшли через військову службу. Що більше людей отримають такий досвід – то більше шансів вижити.

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказав атовець, юрист і військовий письменник з Херсонщини Василь Паламарчук, який з перших днів широкомасштабного вторгнення знову воює.

«З моєї точки зору, має бути обов’язкова мобілізація для всіх. Щоб якомога більше людей пройшли через службу. Тому що чи закінчиться ця війна, чи буде якась пауза у ній, але росіяни ж нікуди не зникнуть, вони залишаться і через років 5–6 або 10 вони знову полізуть. Що більше людей отримають такий досвід – то більше шансів вижити», - сказав Паламарчук.

Читайте також: Усі мобілізовані повинні мати право обрати військову професію - снайпер «Курт»

На його думку, щодо дискусій навколо теми мобілізації, то це для тих, хто сидить вдома. А для тих, хто в окопі, – ніяких дискусій немає.

Як повідомляв Укрінформ, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки завершив розгляд правок до законопроєкту про мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-