Юлію Федів обрали членкинею правління Суспільного

Юлію Федів обрали членкинею правління Суспільного

Укрінформ
Наглядова рада Суспільного обрала Юлію Федів членкинею правління, відповідальною за створення соціально-впливого контенту та спеціальних проєктів.

Як передає Укрінформ, про це голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа повідомила у Фейсбуці.

«Наглядова рада Суспільного більшістю голосів обрала Юлію Федів членкинею правління. Юлія відповідатиме за створення соціально-впливого контенту та спеціальних проектів», - йдеться в дописі голови наглядової ради.

Юлія Федів - культурна та медіаменеджерка, громадська діячка, директорка ГО «Громадське телебачення», переможниця Премії ООН Жінки у сфері культурного менеджменту 2021 року, перша виконавча директорка державного Українського культурного фонду та керівниця Національного бюро програми Європейського Союзу у сфері культури та креативних індустрій «Креативна Європа» в Україні.

Читайте також: Суспільне Мовлення відреагувало на матеріал німецького каналу із захопленого росіянами Маріуполя

Як повідомлялось, до складу правління Суспільного входять Микола Чернотицький (голова правління), Дмитро Хоркін, Андрій Таранов, Дмитро Козлов, Радіон Кочубей, Марія Фрей.

9 серпня 2023 року наглядова рада Суспільного мовлення за поданням голови правління Чернотицького одноголосно підтримала кандидатуру Хоркіна на посаду члена правління Суспільного, відповідального за радіо, телебачення та диджитал, строком на чотири роки.

Фото: Юлія Федів/ Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-