ЗСУ отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу

ЗСУ отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу

Укрінформ
Збройні сили України цього тижня отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу (ДОТ).

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі ДОТ.

«Цього тижня відбулися перші поставки харчування від постачальників, законтрактованих Державним оператором тилу на 2 квартал. Перші 300 фур уже відправились у військові частини по всій Україні», - поінформували в пресслужбі.

В ДОТ також зазначили, що подальші поставки відбуватимуться регулярно, раз на тиждень згідно з отриманими ДОТ заявками від військових частин.

«Відтак, якість продуктів контролюватиметься поетапно, зокрема, під час проведення аудитів командою ДОТ на складах постачальників, а також безпосередньо при прийманні товару військовими», - запевнили в ДОТ.

Читайте також: Харчування військових: у Міноборони планують відмовитися від консервів у сухпайках

В пресслужбі також наголосили, що для Державного оператора тилу залишається принципово важливим дотримання високих стандартів якості харчової продукції та системного забезпечення ЗСУ.

Як повідомлялось, напередодні Державний оператор тилу уклав договори з постачальниками для забезпечення ЗСУ харчуванням по 13 секторам, які охоплюють всі підконтрольні області України. Зокрема, було законтрактовано договори з такими постачальниками: «Черкаський м'ясокомбінат», «Буський консервний завод», «Твій Хліб», «Фуд Гранд», «Юг Прод Торг».

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-