Перед Великоднем зросли черги на кордоні з Польщею - які пункти пропуску найбільш завантажені

Перед Великоднем зросли черги на кордоні з Польщею - які пункти пропуску найбільш завантажені

Укрінформ
Перед Великоднем зросли черги в пунктах пропуску «Краківець» та «Шегині», ДПСУ просить обирати інші шляхи перетину українсько-польського кордону.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомляє пресслужба ДПСУ.

«У зв’язку із наближенням Великодніх свят на кордоні з Польщею зростає потік осіб і транспорту. Тільки протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тис. Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець» та «Шегині». Через це перед цими пунктами пропуску спостерігається накопичення транспорту. Разом з тим прикордонники періодично фіксують черги також на в’їзд в Україну», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, найменша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві», «Раві-Руській» та «Угриневі». З метою зменшення часу очікування в чергах в Держприкордонслужбі рекомендують громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Читайте також: У Польщі затримали п’ятьох українців - допомагали перевозити нелегалів через кордон

Як повідомляв Укрінформ, за добу 25 березня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 68 тисяч осіб та 19 тисяч транспортних засобів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-