Зеленський відзначив ефективні методи СБУ для протидії ворогу

Зеленський відзначив ефективні методи СБУ для протидії ворогу

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України за час війни стала бойовою і результативною спецслужбою, яка потрібна державі для захисту від ворога й активних дій, що зменшують потенціал російської агресії.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський, вітаючи представників СБУ з 32-ї річницею створення Служби безпеки, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОП.

«За роки війни СБУ стала справді бойовою, а головне, саме такою результативною спеціальною службою, яка й потрібна нашій державі і для захисту від ворога, і для активних дій, які зменшують потенціал російської агресії. Ви знаходите ефективні методи протидії ворогу. Не про всі ваші дії проти окупанта можна говорити зараз відкрито, публічно, але всі такі ваші дії служать Україні, зміцнюють її та дають змогу пишатися Україною», – заявив глава держави.

Він відзначив далекобійність і влучність українських дронів як у небі, так і на морі.

Джерело: ОП

Глава держави подякував СБУ за захист від колаборантів, ворожих навідників та інших зрадників, а також за сприяння розслідуванню воєнних злочинів Росії.

«Коли ви ефективні в цих розслідуваннях, справедливість для України та українців стає ближчою», – зауважив Президент.

Зеленський наголосив, що зараз Україна очікує від СБУ ще більшої результативності.

Читайте також: Зеленський нагородив відзнакою «За мужність та відвагу» військових контррозвідників СБУ

«Російським військовим кораблям уже не місце в західній частині Чорного моря та поблизу нашого Криму, але хай вони втратять можливість оперувати й на сході Чорноморської акваторії. Кожен окупант уже дуже чітко розуміє, що ніде на українській землі вони не можуть почуватися спокійно, але вони повинні втратити ще більше логістики, ще більше штабів, складів – іще більше матеріальної основи цієї війни», – наголосив глава держави.

Він акцентував, що спецпризначенці Центру спеціальних операцій «А» та контррозвідка СБУ ефективно знищують російську техніку й окупантів, коригують удари української артилерії, прикривають захисників снайперським вогнем і надають Силам оборони вкрай необхідні розвіддані.

«Хай такі ваші успіхи допоможуть Україні зберегти ще більше життів і прискорити нашу, українську перемогу», – сказав Президент.

Читайте також: Президент присвоїв звання бригадних генералів трьом полковникам СБУ

Зеленський також відзначив дії СБУ в напрямі кіберзахисту й закликав збільшувати ударний потенціал України в кіберпросторі.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів Служби безпеки, які віддали свої життя заради України.

Президент вручив працівникам СБУ державні нагороди. Зокрема, одному з них глава держави присвоїв звання Героя України та передав орден «Золота Зірка».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-