Зеленський подякував усім залученим до рятувальної операції у Кривому Розі

Зеленський подякував усім залученим до рятувальної операції у Кривому Розі

Фото
Укрінформ
Президент висловив вдячність усім, хто був залучений до рятувальної операції у Кривому Розі, який сьогодні ввечері зазнав удару російських військ.

Відповідний допис Володимир Зеленський опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він поінформував, що у Кривому Розі завершилася рятувальна операція після російського ракетного удару. Десятки людей поранені, серед них дев’ятеро дітей. Три людини загинули.

«Мої співчуття всім, хто втратив рідних та близьких. Постраждалим надається необхідна допомога. Дякую всім, хто був залучений до рятувальної операції: ДСНС, медикам, Нацполіції, психологам, волонтерам. Кожному й кожній, хто дбає про наших людей, велика вдячність. І всім, хто забезпечує відповідальність держави-терориста», - зазначив Президент.

Глава держави констатував, що наші міста і села щодня зазнають подібних ударів. І щодня Україна втрачає людей через російське зло.

Читайте також: Російська атака по Кривому Рогу: у лікарнях перебувають 17 дорослих та 9 дітей

«І не може бути пауз ані на день, ані на тиждень чи тим більше на місяці в підтримці, коли треба просто захищати життя, просто рятувати людей від терору. Кожен у світі, хто разом з Україною в цей час, є справжнім захисником життя та справедливості», - наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці у Кривому Розі загинули троє людей, 38 дістали поранення. З-під завалів удалося врятувати п'ятьох осіб.

Перше фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-