Об 11:00 - брифінг про допомогу громадських організацій дітям

Об 11:00 - брифінг про допомогу громадських організацій дітям

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
13 березня об 11:00 - брифінг на тему: «Необхідність сталої допомоги та підтримки дітей в Україні. Успіхи та проблеми, з якими зіштовхуються громадські організації».

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Учасники:  Емілі Нелл - директорка проєкту «Children's resilience»; Ванда Козуб - координаторка проєкту «Children's resilience»; Тетяна Коротченко - регіональна директорка Crown Agents в Україні (онлайн); представники організацій «Stop sexting» та «Save Ukraine».

Теми до обговорення:

  • Успіхи та проблеми, з якими зіштовхуються громадські організації в Україні. Виклики при залученні державної підтримки.

  • Яким чином проєкт «Children's resilience» допомагає ГО у розвитку спроможностей.

  • Як повертати депортованих та насильно переміщених дітей додому: які механізми для цього вже зроблені, які треба ще активувати.

  • Запуск нової інформаційної кампанії Stop sexting. Її мета — допомогти батькам навчити дітей правилам безпеки в мережі.

Чому це цікаво?

Ukraine Children's Resilience Fund спрямований на захист та допомогу дітям, які постраждали від війни. Також надає підтримку громадським організаціям, які працюють у різних напрямках, що можуть покращити життя дітей - повернути дітей з окупованих територій, сприяти їх  адаптаціяї в Україні, захистити в інтернеті. 

Представники громадських організацій «Stop sexting» та «Save Ukraine» поділяться успіхами та викликами, з якими вони зіштовхувались у ході реалізації проєктів, а також рішеннями, які вони знаходили.

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-