ВРП продовжила обов’язки тимчасового керівника Державної судової адміністрації

ВРП продовжила обов’язки тимчасового керівника Державної судової адміністрації

Укрінформ
Вища рада правосуддя ухвалила рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державної судової адміністрації України на Максима Пампуру з 15 березня 2024 року до призначення голови ДСАУ, але не довше, ніж до 15 червня 2024 року.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Державної судової адміністрації.

«12 березня 2024 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державної судової адміністрації України. Виконання обов’язків покладено на Максима Пампуру з 15 березня 2024 року до призначення у встановленому порядку голови ДСА України, але не довше, ніж до 15 червня 2024 року», - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадують, що 7 грудня 2023 року ВРП вирішила притягнути голову Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова до дисциплінарної відповідальності у виді звільнення з посади державної служби.

14 грудня 2023 року рішенням ВРП виконання обов’язків голови Державної судової адміністрації України було покладено на заступника голови ДСАУ Максима Пампуру з 14 грудня 2023 року до призначення у встановленому порядку голови ДСАУ, але не довше, ніж до 14 березня 2024 року.

Читайте також: ВРП звільнила голову Державної судової адміністрації Сальнікова за дисциплінарний проступок

Як повідомлялося, 18 січня ВРП оголосила про вакантну посаду голови ДСАУ та утворила робочу групу з питання добору кандидатів на вказану посаду.

Робоча група після оцінювання поданих кандидатами документів проведе співбесіди, за результатами яких буде ухвалено протокольне рішення із зазначенням рекомендованих на посаду кандидатів.

2 лютого Вища рада правосуддя затвердила умови для зайняття посади голови Державної судової адміністрації.

9 лютого 2024 року розпочався прийом документів від кандидатів на посаду голови ДСАУ.

7 березня 2024 року Вища рада правосуддя продовжила до 22 березня строк прийому документів на посаду голови Державної судової адміністрації з метою залучення більшої кількості кандидатів.

Фото: Pravo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-