Україна презентувала свій потенціал на Міжнародній туристичній виставці ITB Berlin

Україна презентувала свій потенціал на Міжнародній туристичній виставці ITB Berlin

Фото
Укрінформ
Україна попри війну бере участь в одній з найбільших і найпрестижніших виставок туристичної галузі - ITB Berlin 2024, яка відбувається у столиці ФРН 5 - 7 березня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Слоган консолідованого стенда нашої країни  - «Україна тут» (Ukraine is here). На ньому представлені Державне агентство розвитку туризму, кілька міст (Київ, Чернівці, Харків, Запоріжжя, Ужгород), а також Ukrainian Hotel & Resort Association.

Україна бере участь у Міжнародній туристичній виставці ITB Berlin / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

«Україна за час повномасштабної війни вже вдруге бере участь у виставці. Ми наразі маємо використовувати всі майданчики, аби нагадувати світу про те, що відбувається. Українці захищають Європу від того, щоби тут не було війни», - зазначила голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, наголосивши, що Україна продовжує вибудовувати партнерства зі світовою туристичною спільнотою

У перший день виставки держагентство підписало тристоронній меморандум про співпрацю з Berlin Tourismus & Kongress GmbH і Управлінням туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації. Документ передбачає довгострокове партнерство між Києвом та Берліном задля відновлення туристичної галузі України, а також промоцію українських туристичних територій серед мандрівників з ФРН та збільшення туристичних потоків між двома країнами.

Читайте також: Внаслідок війни втрати у секторі культури та туризму становили $19,6 мільярда - Шмигаль

Також відбулася презентація - спільно з міжнародною незалежною маркетинговою і комунікаційною агенцією FINN Partners - документального фільму про те, як війна вплинула на туристичну галузь України.

У межах виставки проведено низку переговорів, зокрема з міністром спорту та туризму Славоміром Нітрасом. До українського стенда завітали також представники оргкомітету виставки, керівництво Берліна, колеги з інших держав.

Загалом у виставці, яка проходить у Берлінському виставковому центрі, беруть участь понад 5500 експонентів зі 170 країн і регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-