Прикордонники отримали 50 мікроавтобусів від благодійної організації

Прикордонники отримали 50 мікроавтобусів від благодійної організації

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники отримали від благодійної організації MK Foundation 50 мікроавтобусів Volkswagen Transporter.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ, передає Укрінформ.

«Прикордонники отримали 50 мікроавтобусів. Автомобілі для охорони кордону та виконання прикордонними підрозділами бойових завдань на фронті закупила благодійна організація MK Foundation», - йдеться в повідомленні.

До ініціативи також долучились компанії-партнери: кіберспортивна організація NAVI, розробники гри S.T.A.L.K.E.R.2 та студія Maincast. Техніку передали на Волині.

«Ми усі долучаємося до придбання цих автівок для тих, кому вони потрібні. Усі автомобілі справні, обслужені, готові до використання нашими захисниками на тих напрямках, де найбільш необхідні. Наша основна ціль – наблизити Перемогу України», - зазначив директор Благодійної організації MK Foundation Олександр Осока.

Прикордонники зазначили, що їхні підрозділи активно застосовують такого типу автівки під час виконання завдань у зоні бойових дій.

«Усі 50 переданих автомобілів найближчим часом будуть відправлені у прикордонні загони, які нині протидіють агресору», - сказав заступник начальника Волинського прикордонного загону з озброєння та техніки Роман Косміна.

Читайте також: Голова ДПСУ зустрівся з послами США та Канади

Як повідомлялося, Держприкордонслужба уже неодноразово отримувала автомобілі від MK Foundation. Так, фонд передав прикордонникам понад 160 автівок, а також карети швидкої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-